7.-10. klasse

Kildegård Privatskole tilbyder engageret, kreativ og spændende undervisning med et højt fagligt niveau. Vi udfordrer og udvikler vores elever, således at de er mere end klar til deres fremtidige uddannelsesforløb. Kildegård Privatskole opretter hvert år nye klasser i overbygningen, hvor ca. 400 elever undervises af kompetente og engagerede linjefagslærere. Læs mere... 

 

 

"Her en god ånd, alle kender alle, struktur i dagligdagen, fantastiske lærere og færre elever i klasserne."

Tina Christensen – mor til Celina i 6. og Valentin i 9. klasse

"Jeg synes, Kildegård er en god skole, fordi der er et højt fagligt niveau, og den forbereder os til at komme i gymnasiet. Og så har den gjort mig mere selvsikker."

Julie Lindum, 10B

"Jeg synes, det var godt at komme i en helt ny klasse, og at vi kom på introlejr for at lære hinanden rigtigt godt at kende."

Helena Holmbom 8D

 

68 piger i hvide kjoler og med levende lys i hænderne markerede Luciadagen, som 7. klassernes piger har gjort de sidste 55 år. Eleverne fra 0.-7. klasse - "forstærket" med stolte forældre - sad musestille i festsalen og ventede på optoget, der stille nærmede sig. Efter "Santa Lucia" sang pigerne et potpourri over danske, engelske og latinske julesange og gik derefter skolen rundt, så de øvrige elever og lærere også fik en stemningsfuld oplevelse.