6.-9. klasse

Kildegård Privatskole tilbyder engageret, kreativ og spændende undervisning med et højt fagligt niveau. Vi udfordrer og udvikler vores elever, således at de er mere end klar til deres fremtidige uddannelsesforløb. Kildegård Privatskole opretter hvert år nye klasser i overbygningen, hvor ca. 400 elever undervises af kompetente og engagerede linjefagslærere. Læs mere... 

 

"Her en god ånd, alle kender alle, struktur i dagligdagen, fantastiske lærere og færre elever i klasserne."

Tina Christensen – mor til Celina i 6. og Valentin i 9. klasse

"Jeg synes, Kildegård er en god skole, fordi der er et højt fagligt niveau, og den forbereder os til at komme i gymnasiet. Og så har den gjort mig mere selvsikker."

Julie Lindum, 10B

"Jeg synes, det var godt at komme i en helt ny klasse, og at vi kom på introlejr for at lære hinanden rigtigt godt at kende."

Helena Holmbom 8D

6. og 7. klasse skoleåret 2020/21

Vi har pt ingen ledige pladser i 6.-7. klasse. Vi holder orienteringsmøde i løbet af efteråret for skoleåret 2021/22, hvor alle interesserede kan møde op. Under alle omstændigheder er I er naturligvis altid meget velkomne til at henvende jer til vores skoleleder, Hans Kristensen, på 39750333, hvis I ønsker yderligere information om 6.-7. klasse på Kildegård og/eller ønsker en samtale med henblik på evt. indmeldelse på skolen.

Læs evt mere om Kildegård her